Erwin Weitering na optreden húp weer achter de bar

Gepubliceerd door administrator op

We hebben een hardwerkende artiest aan de line-up van de Hemelse Dag toegevoegd. Het blijkt namelijk dat onze barman Erwin Weitering een bekende volkszanger is!

🎙 Erwin Weitering zet menig feesttent regelmatig op de kop met z’n gezellige Nederlandstalige meezingers. De artiest uit Emmer-Compascuum is een goede bekende van Les Miezerables.
“Ik ken ze van een feestavond in buurtdorp Barger-Compascuum,” vertelt Erwin. “Ik vond hun optreden zo leuk dat ik ze heb gevraagd om op te treden tijdens het prinsenbal van carnavalsvereniging de Kainbongels – waar ik als adjudant werd bekendgemaakt. Ze hebben een nummer speciaal voor ons ingestudeerd.”

21 man achter bar

🎪Dat prinsenbal werd gehouden in een bomvolle feesttent. “En we regelen hier alles zelf, ook het barwerk. Daarom zijn we gevraagd om tijdens de Hemelse Dag te komen werken. We komen met 21 mensen naar de Hemelse Dag toe om achter de bar te werken.”

Feestje

🍺 En toen kwam Miezerables erachter dat jij ook nog volkszanger bent. “Ja klopt. Ik treed zeer regelmatig op en heb al menig feestje opgevrolijkt. Ik ga altijd voor het feestje en dat ga ik op de Hemelse Dag ook doen. En na het optreden ga ik gewoon weer aan het werk achter de bar.”

Hey hey ga je mee?

👨‍🎤 Benieuwd naar het repertoire van Erwin? Hier zie je een gezellig voorbeeld:


1 reactie

Line-up Hemelse Dag 2023 – Hemelsedag · 18 mei 2023 op 11:55

[…] Om 20.15 uur gaan we meezingen met de hits van Erwin Weitering. […]

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *