Artiesten

Deze artiesten zingen de sterren van de hemelse dag!

Tadaa, daar zijn ze: de artiesten van de Hemelse Dag 2023!

The Beatcrooks, Frank van Etten, Johnny Gold, Erwin Weitering, Harten 10, Steffany en Justin Tonnema: welkom op de Hemelse Dag 2023! En The Rousers: welkom terug!

Beatcrooks

Feestexplosie gegarandeerd met Beatcrooks. Høken maar dan hard. Feestvieren maar dan echt. Uut de bochte en er uitgevlogen. Het dj-duo stond al op podia van Total Loss, Dauwpop, Defqon.1 en Zwarte Cross. Kunnen ze met Hemelvaart mooi de Hemelse Dag toevoegen aan hun lijst.

Frank van Etten

Het is de tweede poging van Frank van Etten om op het Hemelse podium te geraken. Want daar stonden we vorig jaar: alles klaar maar geen Frank. ‘Waar ben je?’ ‘Op een ander feest!’ Dubbel geboekt dus. Maar hij heeft beloofd het dit jaar wél goed in zijn agenda te zetten. Frank, de Hemelse Dag is op donderdag 18 mei!

En neem je hits mee. We willen graag Leef als een Zigeuner en Huisje op Wielen horen.

The Rousers

Vorig jaar zo’n topshow dat we The Rousers weer hebben uitgenodigd. Keiharde gitaren, muzikanten met teveel energie, een zanger met goed wat volume: kom maar weer hier op aan!

‘We zijn niet weg te slaan van de Hemelse Dag,’ aldus The Rousers. ‘We vonden het vorig jaar zo leuk dat we dit jaar heel graag weer jullie kant op komen. We zetten het spektakel aan en nemen vuurwerk mee!’

Johnny Gold

Heb je Johnny Gold wel eens zien optreden? Nee? Mis die kans dan vooral niet. Het is nogal een belevenis namelijk. Goedlachs is een understatement en ‘artiest met veel energie’ ook. Hij kroont zichzelf de koning van de feestwereld en blijft er meer dan fit bij. De blits maken op de dansvloer tijdens zijn optreden? Oefen dan vast Johnny Golds Leliedans. Danspasjes volop te vinden op YouTube.

Erwin Weitering

Blijkt ineens dat onze barman Erwin Weitering een bekende volkszanger is! Dus hij gaat hup het podium op en na het optreden zó weer verder met biertjes tappen. De artiest uit Emmer-Compascuum is een goede bekende van Les Miezerables (ze speelden zelfs tijdens zijn prinsenbal). ‘Ik treed zeer regelmatig op en heb al menig feestje opgevrolijkt. Ik ga altijd voor het feestje en dat ga ik op de Hemelse Dag ook doen!’

Justin Tonnema

Justin Tonnema, ben jij onze nieuwe topper? Hij was bijna bij de echte Toppers geweest. Zijn auditie daarvoor is in elk geval legendarisch. Voor zijn optreden op de Hemelse Dag kan hij op de fiets want de zanger woont in Borne. Justin, maak er voor ons ook zo’n topoptreden van. Feest willen we.

Steffany

Een heuse winnares op het podium. In een ‘vorig leven’ was Steffany winnaar van de Grote Prijs van de Volksmuziek in Oostenrijk, haar geboorteland. Een Nederlandse echtgenoot en een verhuizing naar Nederland verder laat ze nu iedereen hier kennis maken met Schlagermuziek.

Op de Hemelse Dag brengt ze ook nog een tribute aan Hélène Fischer, de gekroonde Schlagerkoningin. Waanzin!

Harten 10

Omdat een feest niet compleet is zonder Harten 10, hebben we Maria en Martien uitgenodigd op het onze. We willen immers een compleet feest met alles erop en eraan, inclusief de muziek van het piratenduo. Hun repertoire kennen we allemaal, de muziek ook. Kom maar door hoor!

DJ’s Ronny & Jeronimo

In de spaarzame momenten dat er even geen artiest op het hemelse podium staat, zorgen dj’s Ronny en Jeronimo voor de muziek.