Artiesten

Deze artiesten zongen de sterren van de hemelse dag!

De Hemelse Dag is een dag vol muziek, zowel in de hemelse tent als in de hemelse tuin. Sommige artiesten traden zelfs op beide locaties op; twee keer dus! Hieronder een terugblik op de artiesten van 2022, binnenkort maken we de artiesten van 2023 bekend.

AbbA tribute by Mandy & Laura

Mama Mia! Mandy Huydts en Laura Vlasblom samen op het podium; staat daar dan Frizzle Sizzle? Nee, dit keer niet. Mandy & Laura treden op met hun AbbA-tribute en zingen alle bekende hits van AbbA. Doorgewinterde zangeressen die precies weten hoe ze iedereen in de hemelse tent moeten laten meezingen.

Frank van Etten

Leef als een Zigeuner, Huisje op Wielen: Frank van Etten zingt al zijn hits in de hemelse tent en heeft de eer om de Hemelse Dag muzikaal af te sluiten. Vriendelijk verzoek om wel allemaal mee te zingen: ‘Leef als een zigeuner / lach als een clown / geniet van de momenten / ook al ben je down’.

The Rousers

Zet je schrap voor de show van The Rousers… Na een keiharde touchdown volgt een mindblowing show met heel veel spektakel. Make live music great again!
Garantie op veel spektakel. En op vuur.

Maisgirls

Ja, de Maisgirls zijn terug! Met net zoveel lol (misschien nog wel meer) als in hun illustere beginjaren gaan de Spicegirls nog steeds voor ze aan de kant.

‘Goaj met ons heen stappen dan he’je-n bult plezier!’

Danny Panadero

Zing maar mee met Danny’s Autopaleis! Danny Panadero zegt altijd dat hij zich overal thuisvoelt. ‘In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt mij niet uit.’ Nou, dan zal hij de Hemelse Dag helemaal fantastisch vinden.

En dat alles volgens zijn motto: ‘As Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore.’

Tom Linders

In Oldenzaal wereldberoemd, maar zijn ster is rijzende en nu treedt Tom Linders dus ook op in Reutum. Tom maakt er een top optreden van als feestzanger met een goed gevuld Nederlands repertoire.

Orlando Uitenwerf

Hij kreeg zóveel bijval als hij Hollandse hits zong dat Orlando Uitenwerf besloot om het groter aan te pakken… en nu is ie een veelgevraagde artiest. Wat hem zo leuk maakt? Hij geeft die hits een bijzonder vrolijk tintje. De bekende Hollandse meezingers, maar dan nog leuker.

Ransom

Ransom rocks de hemelse tuin! De Twentse muzikanten openen het feest meteen om 14.00 uur en zorgen de hele middag voor bekende pop- en rockhits.

DJ’s Ronny & Jeronimo

In de spaarzame momenten dat er even geen artiest op het hemelse podium staat, zorgen dj’s Ronny en Jeronimo voor de muziek.