Alles klaar om er een Hemelse Dag van te maken

Gepubliceerd door administrator op

Alles is klaar voor de Hemelse Dag, komende donderdag bij Antje & Billie in Reutum/Weerselo. Pretorkest Les Miezerables staat in de startblokken om er een feestelijke dag vol muziek en gezelligheid van te maken.

In de grote feesttent treden tal van artiesten op. The Rousers, Beatcrooks, Frank van Etten, Johnny Gold, Erwin Weitering, Harten 10, Steffany en Justin Tonnema zijn de artiesten die het publiek gaan vermaken. Het Hemelse Hofje gezellig is ingericht als ‘foodcourt’.

Als locatie is natuurlijk weer gekozen voor het feestterrein van Antje & Billie op de grens van Weerselo en Reutum.

De muntprijs is gelijk gebleven met vorig jaar; 2,50 euro.

Zie je donderdag

De Hemelse Dag van Les Miezerables wordt gevierd op Hemelvaartsdag donderdag 18 mei. De hemelpoorten zijn geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Feestterrein is bij eetcafé Antje & Billie aan de Oldenzaalseweg 176 in Weerselo/Reutum.

Kaarten kosten 11,60 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar op www.hemelsedag.eu.   


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *