’t Wordt ’n Hemelse Dag

Gepubliceerd door administrator op

’t Belooft donderdag een Hemelse Dag te worden. De organisatoren van pretorkest Les Miezerables zijn gastheer van de Hemelse Dag, een feest vol muziek en optredens.

Als locatie is natuurlijk weer gekozen voor het feestterrein van Antje & Billie op de grens van Weerselo en Reutum. De nieuwe opzet wordt dit jaar voortgezet: grote feesttent in de ‘grote tuin’ en een wat kleinschaliger muziekfeest in de ‘kleine tuin’ van Antje & Billie.

Muziekprogramma

Met het contracteren van de AbbA tribute van Mandy & Laura en van Frank van Etten is het hele artiestenprogramma van de Hemelse Dag compleet.

De AbbA tribute wordt gebracht door Mandy Huydts en Laura Vlasblom en Frank van Etten heeft de eer om de Hemelse Dag af te sluiten. Van Etten heeft beloofd al zijn hits mee te nemen, inclusief Leef als een Zigeuner.

Maar dat is nog niet alles. Ook op de Hemelse podia: The Rousers, de Maisgirls, Danny Panadero, Tom Linders, Orlando Uitenwerf, Ransom en dj’s Ronny & Jeronimo.

Zet maar in je agenda

De Hemelse Dag van Les Miezerables wordt gevierd op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei. De hemelpoorten zijn geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Feestterrein is bij eetcafé Antje & Billie aan de Oldenzaalseweg 176 in Weerselo/Reutum.

Kaarten kosten 7,50 euro en zijn binnenkort verkrijgbaar in de voorverkoop en op de dag zelf aan de poort.

Wil je zeker zijn van een plekje in de hemelse tuin & tent? Koop dan nu alvast je ticket op www.hemelsedag.eu.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *