Bart blij: éindelijk weer Hemelse Dag in zijn tuin

Gepubliceerd door administrator op

Les Miezerables en Bart Kleysen van Antje & Billie gaan er dit jaar een extra groot feest van maken, als compensatie van 2 coronajaren zonder Hemelse Dag.

Bart Kleysen vond de de Hemelvaartsdagen in 2020 en 2021 maar niks, zo zonder Hemelse Dag: “Wat ben ik blij dat het weer door kan gaan. 2 jaar lang geen Hemelse Dag, vreselijk. Het eerste jaar was het ergst. Ik zat op Hemelvaartsdag op de motormaaier het gras van het feestterrein te maaien. Er kwamen allemaal mensen voorbij: ‘Heb je bier? Ben je open?’ Ik dacht alleen maar: ik wou dat ik bier voor jullie had, dat het ’n Hemelse Dag was… Vorig jaar mochten we alleen maar het terras open hebben, dat was iets, maar eigenlijk niets. Dit jaar dan éindelijk weer een Hemelse Dag. Feest! Eindelijk.”

Hemelse Dag, verduveld gezellig!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *