’t Wordt een Hemelse Dag

Gepubliceerd door administrator op

Twee keer niet, maar dit jaar dubbel en dwars: iedereen is op Hemelvaartsdag weer van harte welkom op de Hemelse Dag van Les Miezerables. Verwacht veel muziek en veel gezelligheid. “Na 3 jaar wordt het tijd voor weer een ouderwets groot feest.”

WEERSELO/REUTUM – De Hemelse Dag is een echte traditie, maar kon de afgelopen 2 jaar door coronaregels niet doorgaan. “Wat vonden we het vreselijk dat er geen Hemelse Dagen waren maar daarom maken we er dit jaar een extra groot feest van. Hemelvaartsdag wordt weer echt ’n Hemelse Dag!” aldus de muzikanten van het Weerselose pretorkest Les Miezerables.

Als locatie is natuurlijk weer gekozen voor het feestterrein van Antje & Billie op de grens van Weerselo en Reutum. 3 jaar geleden was er net een nieuwe opzet en die wordt dit jaar voortgezet: grote feesttent in de ‘grote tuin’ en een wat kleinschaliger muziekfeest in de ‘kleine tuin’ van Antje & Billie. “En zo wordt het een feest voor iedereen, van jong tot de oudere jongere,” stelt Bart Kleysen van Antje & Billie opgetogen.

Verwacht vooral veel live muziek van diverse acts, zowel in de tent als op het buitenpodium. Ook komt er een grote buitenbar en zijn er allerlei eettentjes. Een festivalsfeertje.

Zet maar in je agenda

De Hemelse Dag van Les Miezerables wordt gevierd op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei. De hemelpoorten zijn geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Feestterrein is bij eetcafé Antje & Billie aan de Oldenzaalseweg 176 in Weerselo/Reutum. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn binnenkort verkrijgbaar in de voorverkoop en op de dag zelf aan de poort.

Categorieën: Hemelsedag

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *